Catering en vergaderen bij The Gathering

We hebben voor ieder wat wils!


Geniet van ons overdekt terras en grote bar bij The Gathering
De bar van The Gathering

Een kleine honger of een grote? BBQ, pizza, paella, een broodje, halal, veggie? We hebben voor ieder wat wils!

We hebben een ruime bar die steeds open is. Je kan warme dranken krijgen, gekoelde dranken en alcohol. Tijdens de hete zomerdagen voorzien we ook gratis gekoeld kraantjeswater en bekers. Voor onze kaart, zie hieronder!

We hebben ook een handjevol verschillende snacks (pizza's ter plaatse gebakken, IJsbroers ijs, chips, marshmallows).

Onze kaart

We trachten steeds kwaliteit te leveren. Dat weerspiegelt zich in de samenwerking met onze traiteur, de IJsbroers en alle andere producten die we aanbieden. Toch bieden we deze kwaliteit aan aan democratische prijzen zodat ze voor iedere groep wel een optie haalbaar. We staan steeds voor je klaar!
OPGELET! Pizza's hebben we steeds op stock maar de hamburgers, hotdogs en de BBQ formules worden VERS bij de traiteur afgehaald evenals de broodjes en piccolo's. Deze hebben we dus NIET op stock. Geef ons een seintje tijdens je reservatie, dan zorgen wij dat je top producten voorgeschoteld krijgt!

Enkel op bestelling vooraf

Hamburger DeLuxe bij The Gathering

Onze Hamburger DeLuxe. Net zoals onze hotdog DeLuxe of onze BBQ formules, zorgen we ervoor dat onze bezoekers nét iets meer krijgen dan ze eigenlijk verwachten. :-)

Dat geldt overigens ook zo voor de paintball, lasershooting of bushcraft! ;-)

*Tijdens je reservatie kan je je cateringwensen specifiëren. Let wel, als je aantallen veranderen, meld dat dan meteen zodat we je bestelling kunnen aanpassen. Als we geen aanpassing ontvangen wordt de bestelling uitgevoerd en doorgerekend!

Overdekt terras bij The Gathering voor al uw catering wensen, inclusief bar.
We beschikken ook over een ruim overdekt buitenterras 

Je kan zowel van de cafetaria als van het terras voor of na je sessie gebruikmaken. Heb je hulp nodig met iets voor te bereiden, drank nodig? Vraag het even aan één van onze medewerkers, zij zullen je graag helpen!

Gratis lockers, kookplaat, microgolf en koelkast voor de klanten bij The Gathering
Safety first!

Heb je wat spullen die je liever even veilig wegbergt? We stellen gratis lockers ter beschikking!

Voor de kleine hongerige doe-het-zelver...

Wil jij je jarige feestbeest even verwennen met wat pannenkoeken of hotdogs? Dat kan bij ons! We stellen gratis keramische kookplaten, een microgolf en een koelkast ter beschikking en je kan voor je sessie of na afloop ervan, rustig nog even plaatsnemen en je groep van wat eten voorzien. We voorzien wel enkel de kookplaten, dus gelieve al de rest (pot, vork, mes, sausjes, ...) zelf mee te brengen!

Broodjes bestellen, BBQ, Paella, allerlei catering bij The Gathering
Ben je niet de keukenprinses of -prins of is je groep wat groot? Wil je net iets meer aanbieden? Dat kan ook bij ons! :-) 

We kunnen verschillende soorten broodjes in allerlei formules aanbieden. broodjes kunnen altijd aangeboden worden.

BBQ, paella, tapa's, broodjes en allerlei catering bij The Gathering
BBQ of paella

In samenwerking met locale traiteurs kunnen we ook BBQ, paella, tapas en/of dessert voorzien. We maken hiervoor graag een aparte offerte voor je op! In het geval van cateringservices, gaan we ook een voorschot vragen. Dat zal eveneens in de offerte vermeld staan.

OPGEPAST! Paella en tapas kunnen pas bevestigd worden na akkoord met de locale traiteur!

BBQ bij The Gathering

BBQ kan altijd bij ons en is mogelijk vanaf 8 personen tot 150.

We bieden drie formules aan:

  • 3 stukken vlees, groenten en sauzen voor 30€/persoon (Classic formule)
  • 4 stukken vlees, groenten en sauzen voor 35€/persoon (Royale formule)
  • 4 stukken vlees en vis, groenten en sauzen voor 40€/persoon (DeLuxe formule)

Voor alle formules zijn halal, veggie, ... alternatieven beschikbaar. Dit wordt ook op de offerte vermeld. Geef gerust je specifieke wensen door, wij regelen het allemaal voor u! :-)

Uiteraard is dit steeds op bestelling. We stellen hiervoor graag een offerte voor u op! Tevens zullen we ook een voorschot vragen wat we op de offerte zullen vermelden. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en bespreking van de mogelijkheden!

Pizza's vers gebakken bij The Gathering

NIEUW! Pizza's gebakken ter plaatse!

Heb je zin in een warme, krokante pizza? We bieden verschillende soorten aan van BBQ chicken tot vegetarische varianten. Ze worden vers gebakken bij ons dus sneller dan dat leveren, kan niet! :-) 13€, 29 cm.

Elewijt Center om te vergaderen, slechts 5 minuten van The Gathering
Vergaderzalen

Nog even samenzitten? Nog een presentatie te geven? Even rustig napraten? Blijven slapen?

Uiteraard kan je in onze cafetaria gezellig samenzitten. Toch is het niet evident om even een serieus moment in te lassen als er ondertussen een andere groep aan het spelen is op de terreinen. Vandaar dat we enkele samenwerkingen met organisaties in de buurt hebben.

Elewijt Center
Ligt op slechts 5 minuutjes en enkele kilometers van The Gathering verwijderd. Ze hebben een ruime parkeerplaats en een uitgebreid gamma aan vergaderzalen voor allerlei groepen. Indien gewenst kan er ook ontbijt en drank voorzien worden. Zie je het niet meer zitten om 's avonds laat nog ver te rijden? Ja kan ook een hotelkamer reserveren! We maken hiervoor graag een offerte voor je op!

Lithium B&B op wandelafstand van The Gathering

Lithium, Bed Zen Breakfast

Deze schitterende B&B ligt op wandelafstand van The Gathering en biedt een oase van rust vlak naast de Vaart tussen Mechelen en Leuven. Ze bieden naast een vergaderzaal ook uiteraard mogelijkheid tot ontspanning en overnachting.

We maken hiervoor graag een offerte voor je op!

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren