FAQ The Gathering

Paintball - Lasershooting - Bushcraft


Als je het hier niet vindt, mail of bel ons dan even! We helpen je graag verder!

Vragen over ons activiteitenaanbod

Hier vind je alle info over onze paintball activiteiten.

Hier vind je alle info over onze lasershoot activiteiten.

Hier vind je alle info over onze bushcraft activiteiten.

Hoewel we niet meteen grenzen willen leggen rond wat we aanleren, gaan we wel de activiteiten aanpassen aan de leeftijd van de kinderen. Ook het type groep is van belang. Liefst zitten we op voorhand even samen met de deelnemers om te zien wat zij het liefst op het prgramma zouden zien staan.

Voorlopig is dit nog niet mogelijk. We bereiden wel alles voor om hier in de toekomst verandering in te brengen!

Ja, wij voorzien per groep één begeleider die je alles uitlegt (de spelregels, tips en tricks), van materiaal voorziet en gedurende de ganse activiteit aanspreekpunt is. Onze begeleiders zorgen ervoor dat de activiteit voor jouw groep een top-ervaring wordt!

Onze activiteit duurt effectief 2 uur. In deze tijd spelen we verschillende soorten spelletjes die meestal ongeveer 15-20 minuten duren. Tussendoor voorzien we indien gewenst pauze(s) om even uit te blazen / iets te eten of drinken / ... Hierbij organiseren we de tijdsindeling op basis van jouw wensen.

Hier vind je alle info over onze lasershoot activiteiten.

Hier vind je alle info over onze bushcraft activiteiten.

Hoewel we niet meteen grenzen willen leggen rond wat we aanleren, gaan we wel de activiteiten aanpassen aan de leeftijd van de kinderen. Ook het type groep is van belang. Liefst zitten we op voorhand even samen met de deelnemers om te zien wat zij het liefst op het prgramma zouden zien staan.

Ja, we voorzien je graag van een cadeaubon voor lasershooting, paintball of bushcraft voor een bedrag naar keuze. Stuur hiervoor een mailtje naar Hallo@TheGathering.be.

Neen, helaas. We lenen geen materiaal uit aan derden. Wel kunnen we zelf ter plaatse komen met ons materiaal als de locatie en onze planning dat toelaten.

Vragen over de organisatie van jullie evenement

We zijn alle dagen open. We spelen verschillende sessies per dag van telkens 2 uur. Je kan starten om 9u, 11u15, 14u, 16u15 en tijdens zomeruur ook nog om 18u30.
Je kan eenvoudig nakijken welke dagen en uren nog beschikbaar zijn door op onze reserveringspagina je activiteit te selecteren. Dan verschijnt daaronder een kalender. Alle beschikbare data en uren kan je dan eenvoudig bekijken. Let op, dit is geen reservatie.

Om te reserveren dien je alle volgende vensters ook te doorlopen! Als je reservatie gelukt is, dan krijg je van ons systeem ALTIJD een automatische bevestigingsmail! Nog geen mail gekregen? Kijk dan zeker eerst even in je spam. Daar ook niets, dan heb je mogelijks de reservering niet volledig afgerond of er zat een foutje in je email adres.

Neen. Betalen doe je pas op het einde van je activiteit. Zijn er plots nog mensen ziek of verhinderd of wil de papa toch meespelen? Allemaal geen probleem. Je betaalt uiteindelijk enkel voor de mensen die effectief meespelen uiteraard.
We vragen ENKEL een voorschot voor de catering bij grotere groepen (teambuildings bijvoorbeeld). Je zal hiervoor een offerte krijgen met de nodige uitleg voor het voorschot.

Behoudens een vergissing van onze kant, krijg je ALTIJD een bevestigingsmail met extra praktische informatie van ons, NAAST de automatische mail. Heb je niets ontvangen? Kijk dan zeker even je SPAM folder na, er is een mogelijkheid dat onze mail daar verzeild geraakt is! Als je echt niets vindt, mag je ons uiteraard altijd even bellen! 0473/277 803

ABSOLUUT! :-) Onze kalender wordt meteen automatisch aangepast bij elke nieuwe reservatie. Er kunnen geen twee personen op dezelfde moment eenzelfde dag en uur kiezen. Iemand zal eerst zijn en dan valt die mogelijkheid voor persoon 2 weg. Als persoon 1 de reservatie toch niet verder zet of annuleert, dan komt dat slot meteen weer beschikbaar in onze kalender.

Jazeker! Wij verzekeren alle deelnemers voor de activiteit. Dit is inbegrepen in de prijs die op de website aangegeven staat.

Je kan gewoon ter plaatse betalen aan het einde van de activiteit. We gebruiken Payconiq of cash. Let wel, Payconiq dien je op voorhand te activeren op je smartphone! We hebben geen bankcontact terminal! Als je het makkelijker vindt, mag je ook voor de activiteit al overschrijven op rekeningnummer BE45 7350 4996 5189. Graag één betaling per groep.

Geen nood! Wijzigingen doorgeven kan tot 48u voor de start van de activiteit via de automatische mail die je van ons ontving. Onderaan staat een knopje om je reservatie te verplaatsen naar een latere datum. Lukt het toch niet om te wijzigen, bel ons dan even, dan lossen we het samen met je op!
Verandert het aantal genodigden sterk? Laat dan zeker iets weten zodat we het nodige materiaal kunnen voorzien! Er wordt namelijk geen materiaal ter plaatse bewaard dus we moeten zien dat we voldoende materiaal mee brengen! Wij kunnen natuurlijk niet 100% garanderen dat alles mogelijk is maar we beloven dat we altijd ons uiterste best zullen doen! :-)

Het blijkt in België helemaal niet zo vaak slecht weer te zijn ☺. We merken immers dat we in de praktijk heel weinig last hebben van het weer. Indien het (licht) regent gaat alles gewoon buiten door, bij het spelen voel je dat niet. Voor zij die niet meespelen is er steeds een overdekte zitplaats voorzien. Indien het zou stormen of de weersomstandigheden echt te slecht zijn om buiten te spelen, kan de activiteit afgelast of verzet worden. In praktijk gebeurt dit tot op heden minder dan 1 keer per jaar. Zolang je buiten kan voetballen, kunnen wij ook spelen!

Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Lasershooting raden we aan vanaf 8 jaar. Paintball spelen kan pas vanaf 10 jaar met de kids, vanaf 13 jaar met de juniors en vanaf 16 jaar met de masters. Iedereen kan spelen op zijn eigen tempo: wil je veel of weinig lopen, wil je even een spelletje overslaan, dat kan allemaal.

Algemeen: sportieve kledij waarin je goed kan bewegen en voldoende stevige schoenen (onze terreinen zijn niet vlak). Specifiek voor paintball: dichte schoenen en voor diegene die een bril dragen: lenzen aandoen is misschien geen slecht gedacht in combinatie met het masker!

Lasershooting is absoluut pijnloos. Bij paintball zal je de impact van een verfbal voelen. Als de spelregels (en minimale afstand van 10 meter om te schieten) gerespecteerd worden, valt de impact goed mee. Bovendien krijg je bij junior en master paintball een overal. Indien je wenst kan je ook nog extra rug- en borstbescherming krijgen voor onder de overal.

In Holsbeek doen we ENKEL lasershooting. Het terrein is geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar en groepen tot een 30-tal spelers. Alle andere klanten geven we de gouden raad om naar Schiplaken te gaan. Noch de spelers, noch de begeleidenders (chauffeurs) gaan daar spijt van hebben! :-)
In Holsbeek hebben we ook geen infrastructuur meer want we hebben alles moeten afbreken. We hebben wel nog picknick tafels op een terras en een frigo en kookplaten.

Bij The Gathering is alles mogelijk! :-) Tijdens corona hebben verschillende mensen bewezen dat 1 tegen 1 ook knotsgek kan zijn. Maar uiteraard raden we aan met zoveel mogelijk te komen. Immers, hoe meer zielen, hoe meer vreugd! De forfaitprijs blijft echter van kracht.

We mengen nooit groepen. We houden wel open dagen. Op die open dagen is iedereen die wil spelen welkom, met of zonder eigen materiaal. We gaan trachten die op vaste momenten in de maand te plannen zodat iedereen weet dat het op die momenten kan. Volg zeker Facebook voor verder info! Inschrijven via mail is verplicht!

Blij dat je het vraagt! :-) Ja, we plannen van in 2023 een team te starten en mee te gaan doen aan competities! Heb je interesse, laat het ons dan zeker weten!!

Vragen over de activiteit ter plaatse

1) Locatie Schiplaken: parkeren kan aan het terrein, Molenheidebaan 23. Indien deze parking vol is, kan je best parkeren op de parking van Sport Vlaanderen Hofstade (langs de kant van Sportimonium). Van daaruit is het ongeveer 5 minuten wandelen.

2) Locatie Holsbeek: parkeren op de oprit en voor de garages van Gobbelsrode 119. Gelieve het fietspad vrij te houden.

Als iedereen klaar is om te spelen, een kwartiertje voor de aanvang van je sessie is dat perfect! :-) In de sessie is tijd voorzien om al het materiaal uit te delen en alles uit te leggen dus hiervoor hoef je niet vroeger aanwezig te zijn. Indien je voor of na je sessie nog iets wil eten of (na)praten met je genodigden of hun ouders, kan dat in onze cafetaria of op het overdekt terras. Wel vragen we vriendelijk om de spelende groepen dan niet te storen.

Voorlopig is dit nog niet mogelijk. We bereiden wel alles voor om hier in de toekomst verandering in te brengen!

Absoluut! onze ruime bar en overdekt terras bieden voldoende mogelijkheden om plaats te nemen zonder de andere groepen te storen die op dat moment bezig zijn op de terreinen. Willen jullie na jullie activiteit nog even blijven zitten, dan kan dat zeker ook! We hebben zelfs lounge zetels gemaakt voor de blijvers! :-)

Vragen over catering

We willen absoluut de traditie in ere houden dat je zelf iets mag voorzien om te eten als je dat wil. We stellen gratis keramische kookplaten met 2 vuren, een microgolf en een frigo ter beschikking voor het geval je iets wil opwarmen (bv hotdogs, pannenkoeken, ...).
Alle drank is af te nemen van de bar. We bieden een hele resem drankjes aan van koffie, thee, frisdranken, water, bier, wijn en cava. Ook kan je bij ons steeds gratis (gekoeld) kraantjeswater en bekers verkrijgen.

In Schiplaken bieden we op het terrein drank aan en wat kleine dingen om te eten (chips en marshmallows) en werken we samen met partners voor het aanbieden van BBQ, tapa's en/of paella of broodjes. Zie voor meer informatie bij Catering. In Holsbeek is er enkel drank verkrijgbaar OP AANVRAAG.

Absoluut! Het terrein in Schiplaken heeft een ruime bar en overdekt terras waar je rustig kan zitten, al dan niet in onze zelfgemaakte lounge zetels met zicht op de speelterreinen. In Holsbeek wordt een tent voorzien op momenten dat het weer minder goed is.

Jazeker! Gewoon even op voorhand doorgeven zodat wij alles kunnen regelen met de traiteurs. Wij zorgen dat al onze producten vers afgehaald worden, dus we hebben niets op stock op chips en marshmallows na...

Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren