Home > Activiteitenaanbod > Inschrijvingsformulier

Inschrijven bij The Gathering

Kampen - Open dagen- Avonturendagen


Inschrijvingsformulier

Onderaan vind je ons inschrijvingsformulier. Dit kan je gebruiken voor elke activiteit waaraan je wil deelnemen. Wil je aan verschillende activiteiten meedoen, dan vragen we je vriendelijk om voor elke activiteit een formulier in te dienen. Dat werkt administratief het makkelijkst.

Om de hele organisatie van onze kampen en dagen in goede banen te kunnen houden, hebben we enkele belangrijke gegevens van jullie nodig waaronder je naam, leeftijd en contactgegevens. Op deze manier krijgen wij het beste beeld van wie wil deelnemen aan welke activiteit en kunnen wij deze ook het best voorbereiden.

Zodra de inschrijvingen afgerond zijn (of het maximaal aantal deelnemers bereikt is), sturen we je meteen de juiste informatie door! Hierbij zal ook een betalingsaanvraag zitten. Eens je betaald hebt, is je plaats definitief bevestigd!

In principe gaan we voor maximaal 20 inschrijvingen voor de vakantiekampen. Uiteraard zijn we wel flexibel, maar we willen een goede en vooral veilige begeleiding kunnen geven en dat gaat niet als de groep te groot wordt. Vandaar het beperkte aantal.

Voor open dagen en avonturendagen is er geen maximum.

U hoeft nu nog NIETS te betalen, we sturen u later alle gegevens door via mail.

Welcome to Form Builder


Onze Contacten

Uw mening

It's our business doing pleasure with you! Uw mening is belangrijk voor ons!

Openingsuren

ALLE DAGEN OPEN
Winteruur sessies:
9:00-11:00, 11:15-13:15, 14:00-16:00, 16:15-18:15*
Extra zomeruur sessie:
18:30-20:30*
*Catering kan buiten deze uren